Sportvoeding


Hieronder een kort overzicht van de merken van sportvoeding die wij verkopen.
We hebben het volste vertrouwen in de kwaliteit en zuiverheid van deze producten.

U kunt ons ook altijd contacteren voor vragen in verband met sportvoeding, voeding en advies.
Wij helpen u graag verder.

Maxisport richt zich in het segment sportvoeding vooral op duursport.
Alle merken werden zorgvuldig uitgekozen en garanderen de beste kwaliteit.
Verscheidene van onze merken worden door professionele atleten en teams gebruikt.
Bijvoorbeeld: Trek Factory Racing en Team Sky Pro Cycling
Alle sportvoeding is te koop via onze webshop.

CNP Professional ontwikkeld sinds eind jaren 90 sportvoeding van hoogstaande kwaliteit special bestemd voor professionele sporters. In vele takken van de sport is CNP-Professional reeds vertegenwoordigt. CNP staat voor innovatie en tracht constant de best mogelijke producten en kwaliteit op de markt te brengen.

Cytosport is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op het produceren van eiwitshakes, supplementen en energiedranken.
De afgelopen jaren zijn de gefabriceerde dranken niet meer weg te denken uit de bidons van vele topsporters.
In sporten als wielrennen, atletiek en American Football is Cytosport al jarenlang de vaste leverancier van de topper onder de energiedranken: Cytomax.

Al deze producten werden met de grootste zorg ontwikkeld, en tot in het kleinste detail geoptimaliseerd door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. De High5 sportvoeding is bestemd voor iedereen die op een verantwoorde manier sport beoefent en zijn grenzen op een gezonde manier wil verleggen! High5 is vooral gekend in de triatlonwereld, maar was vroeger ook partner van Team CSC (het voormalige Tinkoff).

 

PowerBar, wereldwijd bekend als partner van vele topatleten en grote sportevenementen, biedt een compleet assortiment sportvoeding voor elk type sporter. Alle PowerBar producten worden in nauwe samenwerking met wetenschappers, (top)sporters en actieve sporters ontwikkelt. Dit heeft geresulteerd in een assortiment dat aansluit op de voedingsbehoeftes van iedere sporter.

PowerBar Europe GmbH is een dochteronderneming van Nestlé AG. De producten worden ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Het merk PowerBar is een synoniem geworden voor kwalitatief hoogwaardige voeding, energie en optimale prestatie voor elk type sporter!

Science in Sport (SiS) is marktleider in Engeland op het gebied van sportvoeding en heeft aan de basis gestaan van vele sportieve prestaties; Olympisch goud, wereldkampioenschappen, voetbaltitels en wereldrecords.
De kwaliteit van SiS is de unieke combinatie van sportwetenschappen en voedseltechnololgie. De sportvoeding van SiS wérkt én smaakt geweldig!

USN produceert enkel hoogwaardige producten voor zowel kracht als duursport, alsook voor sporters en mensen die wensen af te slanken. USN herontwikkeld steeds hun assortiment om zo de absolute top aan sportvoeding aan te bieden.
Zowel hun eiwitten, energiedranken, supplementen,… zijn voor iedere sporter een aanrader! Ze zijn lekker van smaak en hun effect zijn werkelijk voelbaar.
USN=Ultimate Sports Nutrition